ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Η φιλοσοφία της ψαροταβέρνας μας είναι να σερβίρουμε πιάτα θαλασσινών από φρέσκα υλικά με ένα υπέροχο γευστικό αποτέλεσμα.

​Καθημερινά οι ψαράδες του νησιού μας αλιεύουν φρέσκα ψάρια και οστρακοειδή κι εμείς δημιουργούμε για εσάς πιάτα με πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία. Συνδυασμοί γεύσεων που μυρίζουν θάλασσα και δημιουργούν αναμνήσεις από το καλομαγειρεμένο φαγητό της γιαγιάς. Όλα φτιαγμένα με μεράκι και σεβασμό προς τα αγαθά που μας προσφέρει η θάλασσα.

Σε πείσμα των καιρών, διατηρούμε την ποιότητα των πιάτων του μενού μας σε υψηλό επίπεδο και τις τιμές μας σταθερές, ώστε να μπορείτε να γευτείτε τις αγαπημένες σας γεύσεις χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε μια μικρή περιουσία. Συχνά, οι πελάτες μας γίνονται μια μεγάλη παρέα που απολαμβάνει τις γεύσεις μας δίπλα στη θάλασσα, με το δροσερό αεράκι να τους παρασύρει να αφεθούν στη γαλήνη και την ηρεμία  που προσφέρει η ροδίτικη φιλοξενία. 

 Αυτή είναι λοιπόν, η φιλοσοφία της επιχείρησης μας: τα εκλεκτά υλικά!

Για εμάς, Το Νησάκι είναι σαν το σπίτι μας και εσείς οι φίλοι μας που θέλουμε να περιποιηθούμε και να σας φιλέψουμε όλες τις νοστιμιές του νησιού μας…